4 manieren om je bedrijf te promoten met Google Adwords

Google Adwords

Google Adwords

Vandaag de dag is het lastig om er uit te springen als bedrijf. Er bestaan al veel soorten ondernemingen in ons land, je zult dus echt je best moeten doen om te laten zien dat jouw bedrijf tot de top behoort. De meest bekende en voor de hand liggende methode is om te adverteren. Dit kun je doen door reclame in de krant te zetten, maar je kunt veel beter Google Adwords gebruiken. Dit is een mogelijkheid van Google om je bedrijf te promoten op diverse platformen. Zo kun je een campagne kiezen die voor jou speciaal geschikt is.

Zoekadvertenties

Een zoekadvertentie zorgt ervoor dat uw advertentie in Google komt te staan. Wanneer mensen dus op een bepaald trefwoord zoeken krijgen ze uw advertentie te zien. Dit heeft meerdere voordelen, als eerste komen mensen sneller op uw website terecht. Het zal dan ook leiden tot meer verkopen. Daarnaast zal uw website hoger in Google komen te staan, hierdoor komt het hoger op de ranglijst en het gevolg hiervan is dat uw website nog meer bekijks zal krijgen. Dit is de meest simpele vorm van Google Adwords.

Display advertenties

Een display advertentie werkt net even anders dan een zoekadvertentie. Door een display advertentie komt uw advertentie te staan op de websites. Het is dan ook de reclame die je meestal naar het scherm ziet. Het voordeel van deze advertentiesoort is dat je de advertentie kunt laten zien of websites die voor jou relevant zijn of die betrekking hebben op je eigen bedrijf. Daarnaast krijg je meer bekijks als het geplaatst wordt op een bekende en grote website.

Video advertenties

YouTube is super populair vandaag de dag. Iedere dag gebruiken miljoenen mensen de app en bekijken ze allerlei soorten video’s. Dit is dan ook de ideale plek voor reclame, door video advertenties kun jij hier ook aan mee doen. Met een video advertentie wordt jouw reclame getoond aan het begin van een video. Nu is het wel belangrijk dat de reclame interessant is, anders slaan mensen hem gewoon over. Deze vorm is dus iets lastiger, maar als het werkt dan heeft het wel veel voordelen.

App advertenties

App advertenties zijn de meest lastige advertenties om op te zetten. Bij een app advertentie komt jouw reclame in een app te staan, mensen krijgen dit dus te zien als ze de app gebruiken. Het voordeel hiervan is dat je een heel gerichte doelgroep kunt kiezen, het nadeel is wel dat het technisch wat lastiger is. Er is veel informatie te vinden over de verschillende campagnes op de website van Google Adwords zelf.

  • Google Adwords
5

Samenvatting

Google Adwords
Vandaag de dag is het lastig om er uit te springen als bedrijf. Er bestaan al veel soorten ondernemingen in ons land, je zult dus echt je best moeten doen om te laten zien dat jouw bedrijf tot de top behoort. De meest bekende en voor de hand liggende methode is om te adverteren. Dit kun je doen door reclame in de krant te zetten, maar je kunt veel beter Google Adwords gebruiken.

Verzenden
User Review
5 (3 votes)

Geef een reactie