4 webdesign trends voor 2018

Home » Seo Blog » 4 webdesign trends voor 2018

4 webdesign trends voor 2018

By |2018-02-13T07:51:36+00:00februari 13th, 2018|Categories: Webdesign, webdesign stijl, webhop design, website|Tags: , |0 Comments
  • 4 webdesign trends voor 2018

Webdesign trends voor 2018

We zitten inmiddels alweer meer dan een maand in 2018. De wereld veranderd snel en ook het internet zit niet stil.

Wat twee jaar terug nog relevant was, is nu al weer helemaal veranderd. Zo zijn er op het gebied van webdesign alweer allerlei nieuwe trends in opkomst die je niet moet missen. Om ervoor te zorgen dat je website voor bezoekers fijn is om te gebruiken, is het belangrijk dat je up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen. Hieronder volgen 4 webdesign trends die we zullen zien in 2018.

1. Sterke kleuren

In 2016 en 2017 stond minimalistisch heel centraal. Het gebruik van weinig kleur en strakke designs. Hierin heeft zich een kleine omslag plaatsgevonden. In de wereld van bijvoorbeeld mode en films zien we dat er weer veel jaren 80 invloeden terugkomen, dit gaat gepaard met felle kleuren en sterke designs. Dit zien we terug in webdesign. Het moet natuurlijk overzichtelijk blijven, maar felle en gesatureerde kleuren zijn weer helemaal in.

2. Mobile first

Vroeger zorgde je ervoor dat je website in ieder geval compatible was voor elke desktop, dat was het belangrijkst. Anno 2018 echter, browset men veel meer via de telefoon dan via een computer of laptop. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor het mobile first principe. Zorg er in ieder geval voor dat je webdesign compatibel is voor mobieltjes en zet de desktop op de tweede plaats.

3. Meer scrollen

Dat we steeds meer op onze mobieltjes zitten, heeft ervoor gezorgd dat we er aan gewend zijn geraakt om veel te scrollen. Op social media doe je niet anders. Facebook, Instagram, etc., je scrolt door de content heen. Dit fenomeen heeft zich verspreid naar websites. We vinden het fijn om te scrollen. Ook op websites vinden mensen het fijn als ze kunnen scrollen door content, in plaats van dat ze na elke alinea weer moeten klikken voor een volgende pagina.

4. Meer gebruik maken van animaties

Om ervoor te zorgen dat jouw webdesign interactiever maar ook begrijpelijker is, kan je gebruik maken van animaties. Tegenwoordig is iedereen druk en heeft weinig tijd om een heel filmpje te bekijken of veel tekst te lezen. Met korte animaties kan je effectief en snel je boodschap overbrengen.

WordPress Seo 

By |juni 5th, 2018|Categories: Seo, website, WordPress, WordPress website, WordPresss website maken, WordPressSeo|Tags: , , , |

Er zijn vandaag de dag een hele hoop websites die je op het internet kunt vinden. Hierdoor is het als nieuw bedrijf lastig om in de ogen van de klant te komen, waarom zou hij namelijk naar jouw website toe komen?

Website Laten maken

299
8.8

Basic Seo

8.0/10

Advanced SEO

9.0/10

Pro SEO

9.5/10
webdesign trends
  • webdesign trends
5

Samenvatting

4 webdesign trends voor 2018
We zitten inmiddels alweer meer dan een maand in 2018. De wereld veranderd snel en ook het internet zit niet stil. Wat twee jaar terug nog relevant was, is nu al weer helemaal veranderd. Zo zijn er op het gebied van webdesign alweer allerlei nieuwe trends in opkomst die je niet moet missen. Om ervoor te zorgen dat je website voor bezoekers fijn is om te gebruiken, is het belangrijk dat je up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen. Hieronder volgen 4 webdesign trends die we zullen zien in 2018.

Verzenden
User Review
5 (4 votes)

About the Author:

Seo Vyo is als SEO & Webdesign Bureau gespecialiseerd in Seo en Webdesign. Seo Vyo biedt diensten voor Seo " Search Engine Optimization" en Website Webdesign. Uw website wordt ontworpen en gebouwd met de nieuwste technieken die goed aansluiten bij zoekmachines zoals GOOGLE, met juiste SEO wordt uw website vindbaar voor uw publiek.

Leave A Comment