De beste en meest populaire WordPress-thema’s

De beste en meest populaire WordPress-thema's 1

 

De beste en meest populaire WordPress-thema’s voor u uitgezocht

Met meer dan 10.000 beschikbare WordPress-thema’s is het voor beginners moeilijk om het beste WordPress-thema voor hun behoeften te vinden. Vaak worden we door gebruikers gevraagd of er één WordPress-thema is dat in alle gebruiksscenario’s past. Het antwoord is ja. U kunt een populair veelzijdig WordPress-thema gebruiken op vrijwel elk type website. Het juiste thema hebben, kan een groot verschil maken in de groei van uw blog / website. In dit artikel hebben we de beste WordPress-thema’s van 2019 met de hand geselecteerd.

Onze focus met dit artikel is om de beste en meest populaire WordPress-thema’s in hun respectievelijke categorieën te benadrukken. We hebben niche-specifieke WordPress-thema’s en top-WordPress-veelzijdige thema’s in deze lijst.
Afhankelijk van uw gebruik, kunt u degene kiezen die het beste bij u past.

1. Divi

Divi is een van de populairste veelzijdige WordPress-thema’s op de markt. Het is gemaakt door Elegant Themes, een van de toonaangevende WordPress-themawinkels ter wereld.

Divi wordt geleverd met een ingebouwde drag & drop-builder waarmee u elk type lay-out kunt maken. Je krijgt meteen 20 kant-en-klare Divi-layouts die je kunt gebruiken om je nieuwe project een vliegende start te geven.
Met Divi kunt u uw aangepaste lay-outs opslaan in de Divi-bibliotheek, zodat u ze later opnieuw kunt gebruiken als dat nodig is.

2. Ultra

Ultra is het krachtigste en meest flexibele WordPress-thema dat door Themify is gemaakt. Het maakt het voor u gemakkelijk om elk type website te maken met een krachtige Drag & Drop-builder.

Met een enkele klik kunt u hun demo-instellingen importeren die verschillende thema-instellingen, inhoud, menu’s, widgets en meer bevatten. Dit helpt je om snel je nieuwe website-project te starten.
Het wordt geleverd met 15 header / page-stijlen, 6 header-achtergrondopties, 6 footer-lay-outs, 5 single-postlay-outs, 6 archiveringslay-outs, scrollen van secties en meer.

Het beste van alles is dat je een bibliotheek krijgt met 60 complete vooraf ontworpen lay-outs met parallax-bestemmingspagina’s en andere geweldige functies die zijn ontworpen door professionele ontwerpers.
Je krijgt ook 10 bonusaddons zoals voortgangsbalk, teller, prijstabel, countdown-widget en meer.

3. Beaver Builder

In tegenstelling tot andere producten die hier worden genoemd, is Beaver Builder GEEN thema, maar een complete plug-in voor het maken van pagina’s die werkt met elk WordPress-thema.

Beaver Builder is waarschijnlijk de beste paginabuilder voor WordPress. Met Beaver Builder kunt u uw websiteblok per blok laten bouwen zoals u dat wilt. Dit geeft je de vrijheid om elke gewenste lay-out te gebruiken. Gebruik meerdere lay-outs voor verschillende pagina’s, gebruik uw eigen kleuren, stijlen en inhoud overal op uw site.
Het beste is dat het wordt geleverd met tal van creatieve paginasjablonen om uit te kiezen, dus het bouwen van een site is een fluitje van een cent met Beaver Builder.

4. Astra

Astra is een zeer aanpasbaar WordPress-thema waarmee u eenvoudig een website kunt bouwen zoals u dat wilt. Het wordt geleverd met een reeks demo’s, waarmee u snel een volledige vooraf gebouwde site kunt starten met slechts één klik. Na het importeren van de demo, kunt u het uiterlijk aanpassen aan uw voorkeuren.

Met Astra krijgt u de mogelijkheid om de paginatitel en zijbalk uit te schakelen. Het kan naadloos worden geïntegreerd met de populaire pagina-bouwers, zoals Beaver Builder, Elementor, etc.

5. StudioPress

StudioPress is een van de beste Premium WordPress-themahubs op de markt. StudioPress-thema’s zijn gebouwd bovenop het Genesis-framework, dat naadloos samenwerkt met de nieuwe WordPress-editor, Gutenberg.

StudioPress-thema’s maken nu deel uit van de WP Engine-familie, de toonaangevende managed WordPress-hostingprovider.
Je kunt hun thema’s afzonderlijk kopen of alle thema’s als een bundel krijgen voor een eenmalige betaling. Als alternatief kunt u zich aanmelden voor een WP Engine hostingplan en gratis toegang krijgen tot alle 35+ premium WordPress-thema’s.

6. Shoppe

Shoppe is een veelzijdig WooCommerce-thema waarmee u binnen enkele minuten een professionele eCommerce-site kunt bouwen. Het wordt geleverd met de slepen & neerzetten Themify-bouwer en vele eCommerce-functies zoals ajax-kar, quick look lightbox, snel zoeken, zoom-afbeeldingsfunctie en meer.

Shoppe is een van de eerste multifunctionele thema’s die speciaal voor WooCommerce zijn ontwikkeld. Het wordt geleverd met meer dan 60 reguliere lay-outs en meer dan 20 bestemmingspagina lay-outs.
Kortom, als u op zoek bent naar een online winkel, dan is Shoppe een van de beste thema-keuzes.

7. X-theme

X-theme is een van de meest geliefde thema’s op ThemeForest. Het wordt geleverd met een pagina builder voor slepen & neerzetten, een sjablonen manager en globale blokken die u op meerdere gebieden van uw ontwerp kunt gebruiken.
X is vooraf gebouwd met complete website demo’s en structurele lay-outs die u kunt gebruiken om snel aan de slag te gaan.

8. Storefront

Storefront is het standaardthema voor de populaire WooCommerce-plug-in. Het is ontworpen en ontwikkeld door het kernontwikkelteam van WooCommerce.
Het biedt verreweg de beste integratie met WooCommerce en veel van de populaire WooCommerce-extensies.

Er zijn verschillende lay-out- en kleuropties die u kunt gebruiken om uw winkel aan te passen.
Het beste van het Storefront-thema is dat het lean en uitbreidbaar is.

9. Autoriteit Pro

Authority Pro is een veelzijdig WordPress-thema voor bloggers, ondernemers en freelancers. Het is gebouwd op het krachtige themakader van Genesis.
Het wordt geleverd met een widgetized homepage-indeling, aanpasbare header, pagina met thema-opties en meer.

Het is ook klaar voor WooCommerce en werkt met verschillende andere top WordPress-plug-ins. Van StudioPress is bekend dat het thema’s van topkwaliteit maakt die snel en soepel zijn.

10. CityLogic

CityLogic is een prachtig WordPress-thema waarmee u elke website kunt maken, variërend van reizen tot zaken, levensstijl en zelfs een online winkel. Het CityLogic-thema is ontwikkeld door Out the Box, een toonaangevende WordPress-themawinkel.

Het gratis WordPress-thema wordt geleverd met alle essentiële functies die u nodig hebt om een ​​verbluffende website te bouwen. CityLogic is compatibel met een aantal populaire plug-ins, zoals WooCommerce, WPForms en Elementor, etc.

Met de premium-versie van het thema kunt u eenvoudig uw website omvormen tot een website met één pagina door eenvoudig Eén pagina-modus in te schakelen. U krijgt ook eindeloze opties om uw WordPress-site aan te passen, zoals meerdere lay-outopties, een plakkerig navigatiemenu en een kleverige kop, enz.

11. Foodica

Foodica is een van de beste WordPress-thema’s voor het maken van op voedsel gebaseerde blogs, tijdschriften en receptwebsites.
Foodica is een AdSense-ready WordPress-thema. Het bevat meerdere bannerlocaties waarmee uitgevers gemakkelijk advertentiebanners kunnen uploaden om inkomsten te genereren met hun website.

Het thema wordt geleverd met 1-klik demo-inhoudinstallatie, zodat u snel een website kunt bouwen die lijkt op de demowebsite. Het thema biedt ook 6 kleurenschema’s en is gebundeld met een visuele aanpasser waarmee u eenvoudig de juiste kleurencombinatie kunt kiezen die perfect bij uw merk past.

12. News Portal

News Portal is een WordPress-tijdschriftthema dat is gebouwd voor publicaties, uitgegeven door Mystery Themes. Dit thema wordt geleverd met 5+ widgets die geschikt zijn voor het organiseren van een magazine-indeling op uw startpagina.

De plug-in kan gratis worden gedownload van de officiële WordPress plugin-repository. U kunt een premium licentie verkrijgen voor $ 55. De pro-versie bevat functies, zoals demo-importtool met één muisklik, heel veel lay-outs, nabeschouwing, broodkruimels en nog veel meer.
De documentatie is goed georganiseerd op de Mystery Themes-site, zodat je snel alle aspecten kunt doorlopen van het bouwen van een online publicatie met News Portal.

13. Shoptimizer

Shoptimizer is een WooCommerce-compatibel thema, uitgegeven door CommerceGurus, een toonaangevend WordPress-themabedrijf gespecialiseerd in voor WooCommerce geoptimaliseerde thema’s. Met meer dan 10.000 klanten is CommerceGurus een van de beste WooCommerce-themaverkopers op de ThemeForest-marktplaats.
Mis dit artikel niet over de beste eCommerce-platforms voor marktplaatsen van verschillende leveranciers.

Shoptimizer is gebouwd met conversies in het achterhoofd, dus u vindt veel conversiegerichte functies zoals afleidingsvrije betaalpagina, een terugbel-functie aanvragen, sticky-productdetails bij bladeren en meer.
Alle thema-instellingen kunnen worden aangepast in de thema-aanpasser. In tegenstelling tot andere CommerceGurus-thema’s wordt Shoptimizer uitsluitend verkocht op hun website, niet op de ThemeForest-marktplaats.

14. Travel Way

ravel Way is een responsief WordPress-thema dat is gebouwd voor reisbureaus en touroperators. Het wordt geleverd met 9+ aangepaste widgets die kunnen worden gebruikt op de startpagina en zijbalk. Travel Way is ook compatibel met het slepen en neerzetten van SiteOrigin Page Builder.
Hieronder zijn een paar ingebouwde functies van Travel Way die u nuttig zult vinden:

Onbeperkte schuifregelaar: zonder een speciale slider-plug-in kunt u met gemak prachtige WordPress-schuifregelaars maken.
Demo-import met één muisklik: met één klik kunt u een website bouwen, net als hun demosite.
Opmaakopties: Travel Way stelt u in staat uw zijbalk links of rechts in te stellen. U kunt zelfs een inhoudgebied met volledige breedte zonder zijbalk kiezen.

15. Infinity Mag

Of u nu een tijdschrift, nieuwswebsite of blog start, het Infinity Mag-thema is een goede keuze. Modern en schoon met zijn ontwerp, Infinity Mag is volledig responsief en ziet er perfect uit op elk apparaat of elke browser.

U kunt kiezen tussen een site-brede of box-indeling en uw zijbalk posities kiezen. Infinity Mag bevat ook een speciale berichtencarrousel en aangepaste widgets om uw site uniek te maken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het thema SEO-vriendelijk is, en dat u de uitstekende ondersteuningsteams van ThemeInWP kunt gebruiken.

16. TS-fotografie

Als je graag foto’s maakt als hobby of een professionele fotograaf wilt worden, kun je je droom nastreven door een fotografiewebsite te maken. Met een goed ontworpen fotosite kunt u uw prachtige foto’s online presenteren aan een breder publiek.
TS Photography is een gratis thema dat je kunt gebruiken om een ​​prachtige fotosite te maken. Het thema wordt geleverd met een volledig responsief ontwerp, zodat uw foto’s er op alle apparaten geweldig uitzien. U kunt een aangepast logo uploaden, links naar sociale media toevoegen, schuifregelaars toevoegen en een unieke site maken met dit thema.
Bovendien kunt u uw premiumfoto’s ook verkopen door een winkelpagina op uw site te maken, omdat deze volledige ondersteuning voor WooCommerce-plug-ins heeft.

17. Avada

Avada is het best verkopende premium WordPress-thema aller tijden. Het is het originele veelzijdige WordPress-thema dat wordt geleverd met meer dan 255 vooraf gemaakte webpagina-ontwerpen en 41+ vooraf gemaakte, volledig uitgeruste websites.
Avada is gebouwd met als enig doel om u zo snel mogelijk van start te laten gaan. Hun demo-installatieprogramma maakt het heel eenvoudig om vooraf gemaakte inhoud in te stellen.
Mis onze complete vergelijking tussen Divi en Avada niet.
U kunt hun drag & drop-builder en duizenden opties gebruiken om uw site naar wens aan te passen. Het werkt met alle premium WordPress-thema’s.

Geef een antwoord