Een website maken 4 basisstappen

Een website maken

De meeste klanten verwachten uw bedrijf op internet te kunnen vinden. Of u uw producten nu online verkoopt, of gewoon wat informatie over uw bedrijf en uw contactgegevens wilt verstrekken, het hebben van een website is bijna essentieel.
Het is een goed idee om na te denken over wat u met uw website wilt bereiken voordat u er een gaat maken. Onderzoek naar de websites van uw concurrenten kan u helpen een duidelijk beeld te krijgen van wat voor u het beste werkt.
Om een ​​website te maken, moet je 4 basisstappen volgen.

1. Registreer uw domeinnaam

Uw domeinnaam moet uw producten of diensten weergeven, zodat uw klanten uw bedrijf gemakkelijk kunnen vinden via een zoekmachine. Uw klanten kunnen ook verwachten dat uw domeinnaam vergelijkbaar is met uw bedrijfsnaam.
Uw domeinnaam zal ook worden gebruikt voor uw e-mailadres. Hoewel u een gratis e-mailadres zoals hotmail kunt gebruiken, lijkt het verzenden van e-mails vanaf een zakelijk adres professioneler.
Om uw domeinnaam te registreren, moet u een geaccrediteerde registrar zoeken en een vergoeding betalen. Geaccrediteerde registrars zijn organisaties die zijn geautoriseerd door auDA, de Australische domeinnaambeheerder, om services te leveren aan mensen die een nieuwe domeinnaam willen registreren, hun bestaande domeinnaam willen vernieuwen of wijzigingen willen aanbrengen in hun domeinnaamrecord.
Lees meer over het registreren van uw domeinnaam.

2. Zoek een webhostingbedrijf

U moet een webhostingbedrijf zoeken om uw domeinnaam op internet te krijgen. De meeste grote internetproviders bieden webhostingservices. Ze kunnen u ook meerdere e-mailadressen geven.
Maandelijkse kosten voor webhosting variëren, afhankelijk van hoe groot uw website is en hoeveel bezoeken u krijgt.

3. Bereid uw inhoud voor

Bedenk wat u wilt dat uw klanten via uw website kunnen doen. Hiermee kunt u bepalen welke secties of pagina’s u wilt opnemen. Overweeg welke informatie of transacties uw klanten willen hebben en zorg ervoor dat de site zo is gestructureerd dat het voor hen gemakkelijk is om de dingen te vinden en te doen die ze nodig hebben.
Net zoals je een professional zou kunnen inhuren om je site te ontwerpen, zou je ook kunnen overwegen om een ​​professional in te huren om je inhoud te schrijven en te structureren.
Een website die goed ontworpen en gemakkelijk is voor klanten om te gebruiken, zal uw bedrijf helpen op te vallen. Door relevante en gepaste inhoud en afbeeldingen te hebben, kunnen klanten uw producten en services beter begrijpen en voelen ze zich prettig bij het kopen van uw bedrijf.

4. Bouw uw website

U kunt uw eigen website bouwen of laat een professionele webontwikkelaar het voor u bouwen. Websites moeten up-to-date worden gehouden, dus zorg ervoor dat u van plan bent om door te gaan met onderhoud.
U kunt een website-publicatiepakket gebruiken om uw eigen website te bouwen. Deze zijn vergelijkbaar met tekstverwerkers, maar hebben ook ingebouwde functies om uw tekst en afbeeldingen naar webinhoud te converteren en naar uw website te verzenden.
Als iemand anders een website voor je heeft gebouwd, is het een goed idee als je nieuw bent bij online bedrijven. Een professionele webontwikkelaar kan uw site snel bouwen en advies geven over succesvol webontwerp. Het inhuren van een professional kan met name handig zijn als u op zoek bent naar een online winkel of andere diensten via uw website aanbiedt.
U moet uw website zo ontwerpen dat deze eenvoudig op smartphones en andere mobiele apparaten kan worden gebruikt. Het optimaliseren van uw website voor mobiel gebruik betekent dat het groeiende aantal mensen dat telefoons en tablets gebruikt om toegang te krijgen tot internet uw site kan gebruiken terwijl ze onderweg zijn.

Handige tips voor het maken van een website
Bedenk wat uw klanten willen weten, niet alleen wat u hen wilt vertellen.
Gebruik professionals om u te helpen. Een onprofessionele website kan klanten mogelijk uitschakelen.
Update uw website regelmatig, vooral als u informatie over uw prijzen opneemt.
Zorg ervoor dat uw contactgegevens correct en gemakkelijk zijn voor uw klanten om te vinden.
Promoot uw website in uw marketingmateriaal en voeg het toe aan uw visitekaartjes.
Ontdek hoe u uw website gemakkelijk voor zoekmachines, zoals Google, kunt vinden. Dit wordt zoekmachine-optimalisatie (SEO) genoemd. Een webontwikkelaar kan u helpen met SEO voor uw website.

0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie