Goed vindbaar op Google?

Home » Seo Blog » Goed vindbaar op Google?

Goed vindbaar op Google?

By |2017-09-14T21:03:40+00:00september 14th, 2017|Categories: google, keyword, Seo, seo optimalisatie, Uncategorized, website|Tags: , , , |0 Comments
  • Goed vindbaar op Google?
  • onlinemarketing

Hoe doen wij online marketing voor uw bedrijf?

Het is tegenwoordig erg moeilijk voor websites om goed vindbaar te zijn op het internet. Voor veel websites is het überhaupt onmogelijk om op de eerste pagina van Google te verschijnen. Gelukkig kunnen wij als online marketing bureau jou helpen met het vindbaar maken van jouw website.

Goed vindbaar op Google

Het probleem waar veel bedrijven mee zitten is dat ze niet op de hoogte zijn van de werking van Google, of dat deze kennis verouderd is. Een online marketing bureau is wel up to date met de werkingen hiervan. Om het simpel te zeggen beschouwen Google en andere zoekmachines niet alle websites gelijk als iemand iets opzoekt. Stel dat iemand op zoek is naar nieuwe kleding, dan zal de zoekmachine als eerste resultaten vaak grote kledingmerken weergeven.

De reden waarom dit gebeurd is omdat grote bedrijven hun websites dermate hebben geoptimaliseerd dat bijvoorbeeld Google ze heel goed kan vinden. Hierdoor staan ze minimaal op de eerste pagina en vaak zelfs bovenaan.

De rekenformule waarmee de score van een website wordt bepaald is erg ingewikkeld maar een paar belangrijke aspecten zijn:

  • SEO; SEO staat voor Search Engine Optimization Dit is eigenlijk alles wat te maken heeft met de Google score van een website. Hoe beter de SEO, hoe beter de website te vinden is.
  • Structuur van de tekst; De manier waarop zoekmachines een tekst analyseren lijkt heel erg op de manier waarop mensen dat doen. Dit wil zeggen dat een tekst die netjes verdeeld is in alinea's met tussenkopjes ook voor een zoekmachine beter te lezen is. Wij als online marketing bureau kunnen teksten zo specifiek schrijven dat deze perfect zijn voor bijvoorbeeld Google.
  • Keywords; Stel dat iemand zoekt in Google op 'nieuwe schoenen'. Dan zullen websites met de woorden 'nieuwe schoenen' hoog in de zoeklijst staan. Dit zijn dan ook keywords waarna gezocht wordt. Keywords zijn dus veel gezochte woorden waar jouw doelgroep interesse in heeft. Een online marketing bureau kan deze termen voor jou vinden zodat jij nieuwe klanten kan vinden.

Natuurlijk is de daadwerkelijke werking van een zoekmachine vele malen ingewikkelder dan alleen deze aspecten. Er komt dan ook nog veel meer kijken als je een hoog scorende website wilt hebben. Gelukkig weten wij als online marketing bureau hier wel raad mee.

 

 

WordPress Seo 

By |juni 5th, 2018|Categories: Seo, website, WordPress, WordPress website, WordPresss website maken, WordPressSeo|Tags: , , , |

Er zijn vandaag de dag een hele hoop websites die je op het internet kunt vinden. Hierdoor is het als nieuw bedrijf lastig om in de ogen van de klant te komen, waarom zou hij namelijk naar jouw website toe komen?

About the Author:

Seo Vyo is als SEO & Webdesign Bureau gespecialiseerd in Seo en Webdesign. Seo Vyo biedt diensten voor Seo " Search Engine Optimization" en Website Webdesign. Uw website wordt ontworpen en gebouwd met de nieuwste technieken die goed aansluiten bij zoekmachines zoals GOOGLE, met juiste SEO wordt uw website vindbaar voor uw publiek.

Leave A Comment