Wat is Google keyword planner?

Google keyword planner

Wat is Google keyword planner?

Als u een website heeft, wilt u natuurlijk dat deze website veel bezocht wordt. Om veel verkeer naar uw website te krijgen, heeft u dan een goede SEO nodig. Maar wat is SEO precies? En welke zoekwoorden heeft u nodig? Hoe kan Google keyword planner u daarbij helpen? Het antwoord op deze vragen vindt u in deze tekst.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Kort gezegd zorgt SEO ervoor dat uw website hoog komt te staan in de resultaten van Google en andere zoekmachines. Als u bijvoorbeeld een online winkel hebt waar u ledlampen verkoopt, wilt u natuurlijk dat uw webwinkel bovenaan komt te staan wanneer mensen zoeken naar bijvoorbeeld ‘ledlampen kopen’ of naar ‘led inbouwspots’. Dit kunt u bereiken door SEO toe te passen met de keywords ‘ledlampen kopen’ of ‘led inbouwspots’.

Welke zoekwoorden moet ik gebruiken?

Om goede SEO toe te kunnen passen op uw website, heeft u goede zoekwoorden nodig. Het is echter niet altijd eenvoudig om vast te stellen welke zoekwoorden dat zijn. De zoekwoorden die u nodig heeft, zijn de zoekwoorden die mensen vaak gebruiken als ze op zoek zijn naar de content die u op uw website aanbiedt. Welke zoekwoorden dit zijn, kan Google keyword planner u vertellen.

Hoe helpt Google keyword planner mij?

Google keyword planner is de zoekwoordplanner van Google. Deze tool stelt vast waar consumenten naar zoeken als ze een zoekopdracht uitvoeren naar het onderwerp van uw website. Deze keywords kunt u dan gebruiken om uw SEO-strategie omheen te plannen, bijvoorbeeld door teksten te schrijven met deze woorden als zoekwoorden. De Google keyword planner blijft altijd op de hoogte van nieuwe trends in de zoekopdrachten van consumenten en houdt u daar dan weer van op de hoogte, zodat uw SEO-strategie altijd up to date is.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Geef een reactie