Seo Trends 2019

Seo Trends 2019

SEO is echt de beste manier om jouw website zo goed mogelijk op het internet te krijgen. Door het toepassen van SEO kun je jouw website boven aan Google laten verschijnen, dit is tenslotte het hele doel van een website. Op die manier kun je namelijk zoveel mogelijk klanten krijgen.

ls jouw aantal bekijks namelijk veel hoger is dan voorheen dan zal het ook zo zijn dat de omzet zal stijgen. Op die manier heb je dus wel degelijk een win win situatie. Ben je nu benieuwd naar de SEO trends van 2019?

Dan moet je snel verder lezen om daar achter te komen!

Google vriendelijke code 

De termen die je gebruikt op de site moeten bekend zijn bij Google. Op die manier kan Google de site indexeren, zorg er dus voor dat je taal gebruikt die door Google handig kan worden opgepikt. Je zult dus wel degelijk SEO moeten toepassen.

Dwell Time

Dit is de tijd dat de persoon op jouw pagina zit. Je moet deze zo lang mogelijk rekken, als de totale tijd namelijk aardig hoog is dan zal het SEO  ook nog eens veel beter gaan. Op die manier wordt jouw site dus nog bekender dan eerst.
Structuur binnen je website –  De structuur van de site moet zo ingericht zijn dat de mensen het wel makkelijk kunnen gebruiken. Laat er dus iemand eens naar kijken om er voor te zorgen dat de structuur van jouw site helemaal in orde is. Hier zijn speciale bedrijven voor die dit kunnen

Artikelen website 

De site moet leuk zijn om te lezen, dit houdt is in dat je wel leuke artikelen moet hebben op jouw pagina. Deze artikelen moeten de aandacht van de lezer kunnen trekken, als dit gebeurt dan zal hij dus langer op de site zitten.

Veiligheid website https

De site moet ook wel een beetje veilig zijn. Als de site niet veilig is dan zal de site ook niet hoog bij de SEO lijsten van Google komen te staan. Zorg er dus voor dat de gebruiker niet het risico loopt om bepaalde gegevens kwijt te raken, hier zit tenslotte niemand op te wachten.

HTTPS: Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden.

Snelheid website

Het is belangrijk dat jouw site wel een beetje snel is. Als je een site hebt die elke keer al vast loopt als je de pagina aan het laden bent dan heb je daar natuurlijk niets aan.

Je moet er voor zorgen dat de site kan opereren zonder dat er sprake is van een mogelijke vertraging tijdens het bezoek aan de site. Hoe je dit moet doen staat allemaal uitgelegd op het internet, hier hoef je dus alleen maar op te zoeken

Controleer regelmatig website snelheid op:

PageSpeed Insights – Google Developers

De snelheid en prestaties van uw mobiele website testen – Google

GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization

Website speed test

vraag offerte
0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie