Waarom is zoekmachine optimalisatie belangrijk?

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Waarom is zoekmachine optimalisatie (SEO) belangrijk?

Als je in de top wilt voorkomen  van  zoekmachine resultaten is zoekmachine optimalisatie de goede manier om dat te doen en zodoende  meer verkeer naar  je site te krijgen. Statistieken tonen aan dat bijna 90% van de internet gebruikers alleen websites bezoekt die op de eerste pagina van de zoekmachine resultaten voorkomen.

Als eigenaar van  een online bedrijf, moet je begrijpen welk een belangrijke rol zoekmachine optimalisatie heeft.

De technieken die specialisten  toepassen   om  meer mensen je site te laten vinden zowel op je site als buiten je site

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
zoekmachine optimalisatie
zoekmachine optimalisatie

noemt men SEO Search engine optimization, oftewel Zoekmachine optimalisatie.

Als je site is geoptimaliseerd  voor de zoekmachines, zullen potentiele klanten je site vinden. Stel dat je een Juwelier in Alkmaar bent die online wilt verkopen, dan zullen mensen je weten te vinden in de top organische zoekresultaten wanneer ze bijvoorbeeld “ verlovingsringen Alkmaar” hebben ingetoetst.

Als je website goed geoptimaliseerd is voor die zoekterm dan zal je heel hoog staan op de eerste bladzijde en gevonden worden door  potentiele  klanten.

Druk  verkeer op je site is  belangrijk, maar het is uiterst essentieel  om conversies te krijgen van het verkeer. Met andere woorden, mensen die naar je site komen moeten  kopen of hun email adres invoeren zodat je ze regelmatig aanbiedingen kunt toesturen.

Het is daarom belangrijk dat de vlag de lading dekt. Als je een site hebt die verlovingsringen verkoopt, en jouw website’s link geplaatst wordt onder een populaire video die gaat over zeeschildpadden, dan zul je misschien wel veel verkeer op je site krijgen, maar zonder enige relevantie, en op die manier heb je niets aan de drukte op je site.

Zou er een link onder een video van een populair huwelijk geplaatst worden, dan heb je groot kans dat de mensen die op je link klikken geinterreseerd zijn in jouw verlovingsringen, en zodoende zul je  wel verkopen.

SEO specialisten weten precies wat er gedaan moet worden om de site een boost te geven, en soms gebeurd dat snel, maar soms duurt het wel even SEO  is geen eenmalig process, maar continuiteit  is de sleutel  tot success.

 

zoekmachine optimalisatie

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie