Wat is Responsive Webdesign?

Home » Seo Blog » Wat is Responsive Webdesign?

Wat is Responsive Webdesign?

  • Wat is Responsive Webdesign?

Responsive webdesign

 

De laatste jaren is het bezoeken van websites op verschillende apparaten fors toegenomen. Apparaten die hiervoor veel gebruikt worden zijn de pc, laptop, smartphones, ipads enzovoorts.

Om daar goed op in te spelen is het aan te raden om daar rekning rekening mee te houden tijdens het design. Steeds meer websites kiezen dan ook voor een responsive webdesign. Dit wil alleen zeggen dat de website zich aanpast aan de grote van het apparaat waarmee het bezocht worden.

 

De noodzaak van een responsive webdesign

Als website is het erg belangrijk dat die responsive is. Ten eerste is dit goed voor de SEO, aangezien een responsive website ten goede zal komen aan je ranking in Google. Je website zal een stuk makkelijker te vinden zijn, aangezien de website ook hoger zal eindigen in google als je zoekt op een ander apparaat dan de laptop of pc. Maar dat is uiteraard niet de enige reden.

Het is ook goed voor de bezoekers van je website, als deze je website bijvoorbeeld met een smartphone bezoeken, blijven deze vaak langer hangen op je website als die responsive is. Ze kunnen de benodigde informatie dan vaak makkelijker vinden op je website en het is ook nog goed te lezen. Er zitten dus alleen maar voordelen aan een responsive webdesign.

 

Een responsive website laten maken

Heb je dus een website die niet responsive is, maar zie je hiervan wel de noodzaak in. Laat ons dan helpen! Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat je website responsive is en je kunt profiteren van alle voordelen van een responsive website.

Responsive Webdesign : Goed voor SEO !

Kortom, zorg voor een responsive webdesign als je een succesvolle website wilt. Het is goed voor je SEO, maar het is ook goed voor de bezoekers van je website. Deze blijven dan stukken langer op je website, aangezien je website dan ook mobielvriendelijk is, maar ook goed is voor andere apparten met een scherm van andere afmetingen.

Als webdesignbureau leveren we responsive webdesign voor uw website.

WordPress Seo 

By |juni 5th, 2018|Categories: Seo, website, WordPress, WordPress website, WordPresss website maken, WordPressSeo|Tags: , , , |

Er zijn vandaag de dag een hele hoop websites die je op het internet kunt vinden. Hierdoor is het als nieuw bedrijf lastig om in de ogen van de klant te komen, waarom zou hij namelijk naar jouw website toe komen?

About the Author:

Seo Vyo is als SEO & Webdesign Bureau gespecialiseerd in Seo en Webdesign. Seo Vyo biedt diensten voor Seo " Search Engine Optimization" en Website Webdesign. Uw website wordt ontworpen en gebouwd met de nieuwste technieken die goed aansluiten bij zoekmachines zoals GOOGLE, met juiste SEO wordt uw website vindbaar voor uw publiek.

Leave A Comment