Webdesign Bureau

Webdesign Bureau

Wij van Seo Vyo kunnen als webdesign bureau voor variabele prijzen de website van uw dromen maken. Als u een website wil laten maken zijn wij direct voor uw beschikbaar. Lees hier beneden meer over alle opties die wij bieden bij het laten maken van een website.

Webdesign Bureau

Responsive pagina’s voor alle beeldschermen

De websites die wij maken zijn responsive voor alle beeldschermen. Dit bekent dat de pagina zichzelf aanpast aan de vorm en grootte van het beeldscherm. Hierdoor is het mogelijk om de website goed en netjes op alle beeldschermen te laten zien. De bezoeker hoeft dus niet speciaal de computer aan te zetten om de website te bekijken maar kan het ook gewoon openen op zijn of haar tablet of smartphone.

SEO geoptimaliseerde teksten en pagina’s

Alle teksten die wij voor uw toekomstige website schrijven zijn SEO geoptimaliseerd. Dit houdt in dat de teksten gefocust zijn op bepaalde sleutelwoorden waar mensen naar gaan zoeken op het internet. Door het focussen op deze sleutelwoorden staat u hoger in de ranglijsten en zullen mensen eerder uw pagina tegenkomen. Dit zorgt voor veel extra bezoekers die dan weer actie kunnen ondernemen op uw website.

Professionele en unieke designs

Bij het laten maken van een website zorgen wij voor professionele en unieke designs. Uw website zal tussen alle andere sites uitblinken. Onze designers zijn zeer professioneel en hebben al jaren ervaring met honderden klanten. Wij zullen er voor zorgen dat het design van de site aan al uw eisen voldoet voordat het contact wordt verbroken.

Goede klantenservice

Wij verzorgen ook geweldige klantenservice bij het laten maken van een website. Dit houdt in dat wij gemakkelijk te bereiken zijn en we altijd zo snel mogelijk proberen te reageren op uw problemen. Wij zullen het contact pas verbreken wanneer al uw problemen zijn verholpen en u volledig tevreden bent met het geleverde resultaat.

Uitgebreid onderzochte teksten

De teksten die wij leveren zijn uitgebreid onderzocht. Wij zullen eerst onderzoek doen op o.a. het internet voordat wij de teksten op uw website plaatsen. Na het uitgebreide onderzoek zullen wij de gevonden informatie omzetten in een makkelijk te lezen, origineel geschreven tekst. Ook zullen wij de tekst proberen te schrijven afhankelijk van uw doel en doelgroep. Hiermee wordt bedoeld dat als u teksten schrijft voor ouderen of voor kinderen de schrijftaal hier ook aan wordt aangepast of dat als uw doel is om zo veel mogelijk te verkopen hier ook naar wordt geschreven.

 

Webdesign

Webdesign is tegenwoordig de overkoepelende term voor alles dat te maken heeft omtrent het maken van websites. Webdesign moet er niet alleen voor zorgen dat alle informatie aanwezig is op een website, maar ook dat dit goed leesbaar is voor bezoekers. Daarnaast is het belangrijk dat deze website goed te vinden is via zoekmachines.

De manier waarop websites worden ingericht verschilt nogal. Niet alleen hebben instanties en bedrijven verschillende wensen qua webdesign, het is ook nog eens zeer trendgevoelig. Zowel de vormgeving als het gebruik van bepaalde kleuren wordt vaak geleid door trends. Dit betekent niet dat alle websites gelikt en stijl bewust hoeven zijn, webdesign gaat in op de kleinste details.

Efficiënt design voor jou en de klant

Webdesign is dus veel meer dan alleen een website inrichten. De informatie moet compleet zijn, maar ook makkelijk vindbaar voor de klant. Een webdesigner zal dan ook altijd rekening houden met het type bedrijf, en het type klanten dat op de website komt.

Mocht jij als websitehouder vaak updates willen plaatsen op de website, of bijvoorbeeld een Twitter en Facebook account willen koppelen aan je site, dan kan een webdesigner hier rekening mee houden.

Het streven is om in zo min mogelijk klikken een klant alle informatie weer te geven, dit betekent dat alle belangrijke informatie goed zichtbaar moet zijn. Denk bijvoorbeeld aan goed vindbare contactgegevens, een duidelijk beeld van de inhoud en in één oogopslag een goede indruk van het bedrijf.

Hoog in de zoekresultaten via SEO

Een mooie website is natuurlijk belangrijk, maar deze moet ook goed vindbaar zijn. Om de vindbaarheid te maximaliseren, wordt er gebruik gemaakt van SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization en houdt in dat de teksten op de website op een bepaalde manier worden geschreven. Deze teksten zijn naast goed leesbaar voor een mens, ook goed leesbaar voor een zoekmachine zoals Google. Op die manier komt jouw website hoog in de zoekresultaten te staan.

Om de beste website mogelijk te krijgen, heb je een combinatie nodig van SEO en intelligent webdesign

 

Webdesign bureau Seo Vyo

Seo Vyo maakt de website van uw dromen

Voor € 399, heeft u al uw Website Online  !

All in 4 pagina’s persoonlijk ontwerp met contact formulier en email.