Seo Vyo webdesigners in Amsterdam ontwikkelen websites met wordpress

Het internet verandert snel, dus het is van het grootste belang dat ons ontwikkelteam in Amsterdam een ​​passie voor de digitale wereld behoudt. Al onze ontwikkelaars werken samen om ontdekkingen van nieuwe technologieën en technieken te delen en om de beste werkwijzen te bespreken en goed te keuren.

Al onze ontwikkelaars gebruiken HTML5 en CSS3 en hebben een grondige kennis van Search Engine Optimization (SEO) om ervoor te zorgen dat al onze sites zijn gebouwd met maximale zichtbaarheid in het achterhoofd. We coderen voornamelijk in PHP, met behulp van open-source software zoals WordPress en TYPO3 content management systemen die flexibel, uitbreidbaar en aanpasbaar zijn om te voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Een belangrijk aspect van de rol van elke ontwikkelaar is om het Content Management System (CMS) zodanig in te stellen dat de website eenvoudig door onze klanten kan worden bewerkt, dus we voeren uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat dit het geval is.

Webdesigner Amsterdam 4

Wat doen onze webdesigners in Amsterdam?

Webdesigner Amsterdam 8

Responsieve websites, mobiele apps en toekomstgericht digitaal ontwerp

Schoonheid is alleen maar huid diep. Een goed ontwerp is gebaseerd op grondig onderzoek en levert tastbare resultaten op. Van responsief webontwerp dat uw bezoekers vermaakt tot digitale marketingcampagnes die verkeer naar uw website leiden, ontwerpen we met stijl en inhoud.

Interactief webontwerp voor Amsterdamse websites

Wees anders dan de rest. Laat bezoekers zien waar je uit bestaat met boeiend interactief ontwerp. Het is een grote wereld die er is en een opvallend interactief webontwerp is een geweldige manier om te laten zien wat bijzonder is aan wat u doet. Onze interactieve ontwerpen zijn ontwikkeld om visuele aantrekkingskracht, ROI, gebruikersvriendelijkheid en uitstekende functionaliteit te bieden.

Website laten maken

Vraag vrijblijvend offerte

Onze webdesigners geven altijd advies & support

TEAM SEO VYO WEBDESIGNERS IN AMSTERDAM

Webdesigner Amsterdam 12

RICHY LACE
Webdesigner / ART DIRECTOR

Webdesigner Amsterdam 13

WESLEY GRAY
WEB DESIGNER

Johan Terhuizen

TOM WOOD
Webdesigner

Hanna

LAURA
CEO / FOUNDER

Wat doet een webdesigner?

Webdesignerontwerp websites

Natuurlijk ontwerpt een webdesigner websites. Er is wellicht niemand die dit gegeven in vraag stelt of er ook maar even bij stilstaat. Toch is het belangrijk om dat wel te doen. Een website bouwen dat doe je immers niet zomaar in het wilde weg. In de meeste gevallen werkt een webdesigner in opdracht van een klant of andere opdrachtgever.

Dit heeft voor gevolg dat deze webontwikkelaar zich goed moet kunnen verplaatsen in wat deze persoon of dit bedrijf wil. Het werk van een webdesigner begint in de meeste gevallen dan ook met een verkennend gesprek met de opdrachtgever.

Het verkennend gesprek met de opdrachtgever

Het verkennend gesprek dat de webdesigner heeft met zijn of haar opdrachtgever is misschien wel het belangrijkste gedeelte van het werk van deze professional. Tijdens dit zakelijke gesprek krijgt de opdracht immers vorm en wordt elk aspect van de te bouwen website besproken. Zo komen het doel, het doelpubliek, het bedrijf of de organisatie, de content, het product of de geleverde diensten, een call to action en de diverse contactmogelijkheden zeker aan bod.

Webdesigner:  desktop of mobiel?

Los van deze inhoudelijke elementen is het noodzakelijk dat de webdesigner en zijn of haar opdrachtgever het verder hebben over de stijl van de website en diverse technische aspecten. Tegenwoordig surfen we immers niet alleen maar op onze desktop computer, maar bezoeken we het internet steeds meer mobiel. Daarom is het ook belangrijk om te bespreken welke soort van website er gebouwd moet worden. Gaat de opdrachtgever voor desktop of mobiel? Kiezen voor responsief design is ook een optie. Dit soort van webdesign is namelijk geschikt voor alle apparaten en computers.

Hoe gaat de webdesigner aan de slag met de website?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is het aan de slag gaan met de website niet zomaar iets dat je in 1,2,3, doet. Er gaat veel verkennend werk aan vooraf. Ook tijdens het bouwen van de website is het een must dat de webdesigner steeds in contact blijft met de opdrachtgever. Op de vragen ‘Wat doet de webdesigner?’ en ‘Hoe gaat de webdesigner aan de slag met de website?’ kan dus moeilijk een eenduidig antwoord gegeven worden. Aan de slag gaan met een website is namelijk een proces dat verschillende stappen kent en daarbij is het belangrijk dat geen enkel element wordt overgeslagen.

Content management system

Wat de webdesigner doet, is grotendeels afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, het doelpubliek van de website, het apparaat waarop de site bekeken wordt en last but not least van het CMS waarvoor wordt gekozen. Heel simpel uitgelegd is het CMS of content management system het platform dat momenteel gebruikt wordt om een website te bouwen.