webdesigner

CreATIEVE WEBDESIGN BUREAU

Bij het laten maken van een website zorgen wij voor professionele en unieke designs. Uw website zal tussen alle andere sites uitblinken.

website pakketten

 Website laten maken  

Meer dan 20 professionele webdesigners en online marketeers maken uw website

Als ervaren webdesigners en web ontwikkelaars zijn wij gespecialiseerd  in het ontwerpen en ontwikkelen van website interfaces van wereldklasse en een gedenkwaardige visuele identiteit

Tevreden  Klanten

Met Seo Vyo is uw website online

Bij website maken zorgen we voor technisch goed ontwikkeld website is zodat uw website online als BRAND kan groeien

WordPress Content Management Systeem (CMS)

Wij gebruiken wordpress voor onze website ontwerp en design.

WordPress is GOOGLE vriendelijk en wordt uw website sneller online gevonden

Website met unieke huisstijl laten maken

De voordelen van goede huisstijl

Wanneer jouw website een goede en persoonlijke huisstijl heeft dan heeft de klant iets om zich mee te kunnen identificeren. Ze voelen zich verbonden met een website, het past namelijk precies bij hun interesses.

Geen maandelijkse kosten

U betaalt eenmalig voor een standaard Seo Vyo website pakket.

Geen maandelijkse kosten voor uw website

website laten maken
Website laten maken

Nieuwe website laten maken ?

Wij van Seo Vyo kunnen voor variabele prijzen de website van uw dromen maken. Als u een website wil laten maken zijn wij direct voor uw beschikbaar. Lees hier beneden meer over alle opties die wij bieden bij het laten maken van een website.

Professionele en unieke designs bij website laten bouwen

Bij het laten maken van een website zorgen wij voor professionele en unieke designs. Uw website zal tussen alle andere sites uitblinken.

Responsive pagina’s voor alle beeldschermen

De websites die wij maken zijn responsive voor alle beeldschermen. Dit bekent dat de pagina zichzelf aanpast aan de vorm en grootte van het beeldscherm. Hierdoor is het mogelijk om de website goed en netjes op alle beeldschermen te laten zien. De bezoeker hoeft dus niet speciaal de computer aan te zetten om de website te bekijken maar kan het ook gewoon openen op zijn of haar tablet of smartphone.

SEO geoptimaliseerde teksten en pagina’s bij site laten maken

Alle teksten die wij voor uw toekomstige website schrijven zijn SEO geoptimaliseerd. Dit houdt in dat de teksten gefocust zijn op bepaalde sleutelwoorden waar mensen naar gaan zoeken op het internet. Door het focussen op deze sleutelwoorden staat u hoger in de ranglijsten en zullen mensen eerder uw pagina tegenkomen. Dit zorgt voor veel extra bezoekers die dan weer actie kunnen ondernemen op uw website.

Goede klantenservice bij website laten bouwen

Wij verzorgen ook geweldige klantenservice bij het laten maken van een website. Dit houdt in dat wij gemakkelijk te bereiken zijn en we altijd zo snel mogelijk proberen te reageren op uw problemen. Wij zullen het contact pas verbreken wanneer al uw problemen zijn verholpen en u volledig tevreden bent met het geleverde resultaat.

Uitgebreid onderzochte teksten bij website maken

De teksten die wij leveren zijn uitgebreid onderzocht. Wij zullen eerst onderzoek doen op o.a. het internet voordat wij de teksten op uw website plaatsen. Na het uitgebreide onderzoek zullen wij de gevonden informatie omzetten in een makkelijk te lezen, origineel geschreven tekst. Ook zullen wij de tekst proberen te schrijven afhankelijk van uw doel en doelgroep. Hiermee wordt bedoeld dat als u teksten schrijft voor ouderen of voor kinderen de schrijftaal hier ook aan wordt aangepast of dat als uw doel is om zo veel mogelijk te verkopen hier ook naar wordt geschreven.