Websites waar je gratis rechtenvrije foto’s en illustraties vindt

Wij hebben websites geselecterd waar je gratis rechtenvrije foto’s en illustraties.

Bekijk onze lijst en vind  de juiste foto’s en ilustraties voor je projecten.

1. KaboomPics

KaboomPics is een legitieme indrukwekkende onderneming. Van het ontwerp van de gebruikersinterface tot het enorme reservoir of schitterende beelden, je zult merken dat je beelden doorzoekt die je niet eens nodig hebt.
Als het alleen om afbeeldingen ging, zou de selectie van KaboomPics al de beste van de klas zijn. Dan hebben ze ook zowel een kleuren kiezer zoekmachine als kleuren paletten voor hun afbeeldingen ook!
Dat is slechts het oppervlak van wat KaboomPics te bieden heeft. Van foto shoots tot informatieve blogberichten, het is over het algemeen een van de meest indrukwekkende gratis websites met stockfoto’s.

2. Burst

Ze zeggen dat iets goed werkt als je het nauwelijks merkt, en dat is precies wat Burst biedt. In dezelfde geest als Unsplash biedt Burst niet alleen een slanke interface om te verkennen, maar ook een zeer brede selectie afbeeldingen en categorieën om uit te kiezen. Beter nog, het biedt zowel afbeeldingen van lage als van hoge kwaliteit, afhankelijk van of u afbeeldingen aan een website toevoegt of afbeeldingen gebruikt voor grafisch ontwerp.
Als je een enorme online repository met afbeeldingen van hoge kwaliteit nodig hebt, maak dan meteen een bladwijzer voor Burst.

3. Wikimedia

Wikimedia biedt een werkelijk verbluffende beeld repository, variërend van weelderige landschappen tot historische gebeurtenissen.
Wikimedia is een noodzaak voor grafisch ontwerpers, fotografen en kunstenaars die op zoek zijn naar gratis afbeeldingen van hoge kwaliteit. Wikimedia maakt ook deel uit van een veel grotere organisatie die zich toelegt op gratis afbeeldingen, educatie en informatie.

4. Pixabay

Pixabay is een andere afbeelding repository die afbeeldingen van andere hostingwebsites integreert. Ze proberen het allerbeste van gratis stockafbeeldingen te verzamelen voor uw eigen persoonlijk of commercieel gebruik.
Pixabay biedt ook gemakkelijke toegang tot camera zoeken, waarmee gebruikers afbeeldingen kunnen verkennen op basis van de camera waarmee ze zijn genomen. Dit is een geweldige bron voor zowel beginnende als professionele fotografen.

5. Flickr

Hoewel Flickr niet is gewijd aan afbeeldingen in het publieke domein, hebben ze een uitgebreide bibliotheek van afbeeldingen in het publieke domein van hoge kwaliteit.
Flickr is en is lange tijd een van de beste beeldbibliotheken op internet geweest. Met alleen al meer dan 4 miljoen afbeeldingen van hoge kwaliteit in het publieke domein, betwijfel ik of de voorraadfotografie snel opraakt.

6. Pexels

Pexels is een website die wil helpen en is het uitgegroeid tot een gerenommeerde fotobibliotheek. De missie verklaring formuleert hun doel het beste.

7. Unsplash

Unsplash is een bij project van Crew, een online marketing bureau dat zich toelegt op het realiseren van uw ontwerp dromen.