Yoast SEO for WordPress

seo

Moet jij Yoast SEO for WordPress gaan gebruiken?

Yoast SEO for WordPress is momenteel één van de meest populaire plug ins voor WordPress. Dit is niet zonder reden. Yoast SEO for WordPress is een geweldige plug in die je enorm kan helpen als je serieus bezig bent met SEO en vindbaarheid op Google. Hier lees je meer over Yoast SEO for WordPress en waarom dit misschien wel een goede plug in is voor jou.

Wat doet Yoast SEO for WordPress?

Yoast SEO for WordPress is een plug in die ontworpen is om je te helpen met SEO en jouw vindbaarheid op Google. De plug in bevat verschillende tools die jou hier extreem veel mee kunnen helpen.

Een van de tools die de plug in bevat beoordeelt de pagina’s van jouw website op het gebruik van zoektermen. Het beoordeelt ten eerste de kwaliteit van de zoekterm die jij gebruikt. Het laat zien of deze zoekterm veel bezoekers ontvangt. Dit is natuurlijk belangrijk als je zelf ook veel bezoekers wil krijgen. Je zal namelijk niet meer bezoekers krijgen dan de bezoekers die zoeken op jouw zoekterm.

Het laat ook zien hoe moeilijk het is om op een bepaalde zoekterm te ranken. Veel zoektermen zijn bijna onmogelijk om op te ranken. Dit komt omdat grote website al ranken voor deze zoektermen of dat er al enorm veel andere sites zijn die hiervoor ranken. Door de hoge domein autoriteit van sommige grote sites zoals bijvoorbeeld Buzzfeed, Reddit of Amazon hoeven deze sites minder moeite te doen om hoog te ranken en krijgen ze vaak voorrang op sites met een even hoge of soms zelfs hogere pagina autoriteit maar met een lagere domein autoriteit.

Zoekmachine Marketing

Een andere tool laat zien of jij wel goed gebruik maakt van de zoektermen waar jij op probeert te ranken en of je dit wel op een goede manier doet. Hier moet je jouw zoekterm invullen en zal Yoast SEO for WordPress jouw pagina beoordelen op gebruik van jouw zoekterm. Het gaat een aantal verschillende punten af zoals gebruik de titel, of je jouw zoekterm te veel of te weinig gebruikt en of je jouw zoekterm wel verspreidt gebruikt in de hele tekst. Het zal je ook een aantal tips geven op hoe jij jouw gekozen zoekterm beter kan gebruiken zodat je hier nog beter voor gaat ranken.

De laatste tool die we bespreken is de tool voor off page SEO. Deze tool beoordeelt hoe goed jouw off page SEO is. Het beoordeelt bijvoorbeeld hoe goed de backlinks zijn die jij hebt voor jouw pagina hebt gebouwd. Ook laat het zien of je deze te veel gespamt hebt of dat je deze netjes de-dripfeed hebt. Ook deze tool zal je tips geven over hoe jij jouw off page SEO en linkbuilding kan verbeteren om nog beter te ranken voor jouw zoekterm.

Is Yoast SEO for WordPress iets voor jou?

Zoals al eerder gezegd is Yoast SEO for WordPress een geweldige plug in als jij bezig bent met de vindbaarheid van jouw website op Google en de kwaliteit van de SEO voor jouw website. Het bevat nog meer tools dan de gene die wij genoemd hebben en kan jouw goed helpen met het ranken op Google. Dus als jij hier mee bezig bent is dit een must have voor jouw website.

0/5 (0 Reviews)

0 reacties op “Yoast SEO for WordPress

Geef een reactie